Terug

Anticonceptie-sessie

Op 13 september organiseren wij de eerste Anticonceptie-sessie! De sessies zijn vinden plaats in een vertrouwelijke omgeving waarin je ei kwijt kan, vragen kan stellen aan experts en ervaringen kan delen met anderen.

Het thema van de eerste sessie is Cycle Tracking, een vorm van anticonceptie die door zorgverleners niet als anticonceptiemethode wordt gezien, maar door steeds meer mensen in Nederland wel als zodanig wordt gebruikt. Wat is Cycle Tracking eigenlijk en hoe werkt het? Waarom zien zorgverleners dit niet als anticonceptiemethode? Dit en nog meer vragen zullen besproken worden aan de hand van een panel van experts en ervaringsdeskundigen.

We beginnen om 19:30 en het zal tot ongeveer 21:30 duren. Het vind plaats bij RadioRadio in Amsterdam.
Kom je ook? Inschrijven kan via deze link en is gratis voor leden.
Mocht je geen lid zijn dan vragen we aan de deur een donatie van €5,-.

Ava wil betrouwbare, toegankelijke en heldere informatie bieden over anticonceptie. Om dit te bereiken wordt het tijd dat we naar vrouwen* gaan luisteren. Naar hun wensen en behoeftes. Contact en gesprekken tussen gebruikers van anticonceptie zijn hiervoor belangrijk. Daarom introduceren wij de Anticonceptie-sessies. Offline voorlichting en gespreksgroep in één.

Meld je aan.

Wil je graag bij dit evenement aanwezig zijn? Meld je aan!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over Ava, abortus en anticonceptie. Al meer dan 900 anderen gingen je voor!

Ava is een initiatief van het Humanistisch Verbond

Ava is een initiatief van