Ja hállo, iedereen heeft toch recht op goede zorg?

Je zou denken dat het in Nederland wel goed zit. Mwah, dat valt vies tegen. Je mist info over je anticonceptie, da’s best maf. En de abortuswet komt nog uit 1984. Huh? Dat moet anders. Tijd voor Ava.


Als je €200,- of meer per jaar geeft krijg je een limited Ava x Gary Welt tasje van ons opgestuurd!

Wil je minimaal 5 jaar vaste donateur van Ava worden, zodat je dit van de belasting af kan trekken? Neem dan contact met ons op via: info@avahelpt.nl

Lees meer

Het donateurschap loopt per jaar en wordt tot wederopzegging aangegaan met een opzegtermijn van 1 maand. Ik machtig Ava om bovenstaand bedrag doorlopend van mijn rekening af te schrijven.

Bij Ava vind je betrouwbare informatie over abortus en anticonceptie. We luisteren naar hoe jij je voelt over een abortus. We zorgen dat beleidsmakers ook luisteren naar jouw wensen. En we spreken ons uit. Over keuzevrijheid en meer begrip voor vrouwen die een zwangerschap afbreken.

Ava informeert
Ava luistert
Ava spreekt

ANBI

Ava heeft een ANBI status.
Jouw donatie of gift is daardoor aftrekbaar bij de Belastingdienst.

Wil je een periodieke donatie aan ons doen en ons hiervoor machtigen? Dat kan! Download dan dit formulier: Betalingsvolmacht Ava, vul het in en mail het naar info@avahelpt.nl

Dit doen we met jouw donaties

Onderzoek doen

Ava doet minimaal één onderzoek onder haar leden per jaar.

Sessies organiseren

Ava organiseert sessies voor vrouwen* om hun ei kwijt kunnen.

Betere informatie delen

Ava zorgt voor meer en toegankelijke informatie.

Met jouw donatie steunen we onderzoek

Onze partnerorganisaties Rutgers en Fiom hebben veel kennis over anticonceptie en abortus, maar zijn altijd op zoek naar een manier om nog beter inzicht te krijgen in de wensen en behoeftes van de doelgroep. Daarom doet Ava onderzoek, want als belangenorganisatie weet Ava precies wat er speelt. We luisteren naar jullie verhalen en delen ze voor onderzoek met onze partnerorganisaties. Uiteraard doen we dit geanonimiseerd.

 

Met jouw donatie organiseren we sessies

Ava wil betrouwbare, toegankelijke en heldere informatie bieden over anticonceptie. Om dit te bereiken wordt het tijd dat we naar vrouwen gaan luisteren. Naar hun wensen en behoeftes. Daarom organiseren wij sessies, waarin iedere keer een andere vorm van anticonceptie of een ander thema wordt behandeld. Steeds in een veilige setting, alleen voor leden van Ava.

 

Met jouw donatie delen we informatie

Veel vrouwen zijn zich niet bewust van het feit dat er iets te kiezen valt als het gaat om anticonceptie en abortus. Ze missen daarom kennis rondom dit onderwerp. Ava is toegankelijk en herkenbaar. Het delen van informatie zorgt tot betere kennis en meer keuzevrijheid.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over Ava, abortus en anticonceptie.

Ava is een initiatief van het Humanistisch Verbond

Ava is een initiatief van