Contact Ava

Dank voor je interesse in Ava! Heb je een vraag over abortus of anticonceptie, of wil je gewoon wat meer informatie? Of heb je vragen over doneren? Mail dan naar info@avahelpt.nl. Bij donatie, download dan ook Betalingsvolmacht Ava en stuur het naar ons e-mailadres.

Wij krijgen iedere dag veel verschillende mails met daarin uiteenlopende verzoeken. We zijn een jonge stichting die bijna volledig draait op vrijwillige krachten. Helaas kunnen we daardoor niet op alle mails antwoord geven. Soms duurt de reactie op je mail wat langer. Heb je specifieke vragen over vrijwillig worden of de pers, kijk dan hieronder.

  • Vrijwilliger worden?

Mocht je je vast als vrijwilliger voor Ava in willen zetten, meld je dan aan via deze link.

  • Pers/ host/ moderator verzoek?

Alina Chakh en Eva de Goeij zijn onze woordvoerders. Wij sturen persverzoeken naar hen door, wel is het belangrijk om duidelijk te formuleren wat de verzoeken zijn, waarvoor het is en wat er van hen verwacht wordt.

Voor persgerelateerde vragen, of een host of moderator verzoek rondom abortus en anticonceptie kun je contact opnemen met Alina Chakh via: alina@avahelpt.nl. Zij is freelance moderator en spreker en in te huren voor dit soort zaken. Daarnaast staat zij ook open voor inhoudelijke interviews als ervaringsdeskundige.

Voor persgerelateerde en research vragen rondom abortus en anticonceptie kun je ook contact opnemen met Eva de Goeij. Zij is freelance spreker, moderator en onderzoeker en in te huren voor dit soort zaken.

Ava is er voor jou. Wij zijn jouw stem.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over Ava, abortus en anticonceptie. Al meer dan 900 anderen gingen je voor!

Ava is een initiatief van het Humanistisch Verbond

Ava is een initiatief van